24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ό,τι πιθανόν φοβόμαστε ότι μπορεί να μας συμβεί μας το έχουν ήδη προ-ανακοινώσει ότι θα μας το κάνουν ούτως ή άλλως.

 ΔΕΝ  ΕΧΟΥΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ  ΝΑ  ΧΑΣΟΥΜΕ


γραφει Ευσταθιου Γ
 Άρα, έχουμε τα πάντα να κερδίσουμε με κάθε μας αντίδραση, στην οποία ουσιαστικά και όπως τελικά δείχνεται εμμέσως πλήν σαφώς είναι όλοι αυτοί οι επίδοξοι Ναζιστοειδείς δικτατορίσκοι άοπλοι και ανήμποροι.

Άοπλοι διότι για να μπορέσουν να λειτουργήσουν χρειάζονται το δικό μας αίμα, τα δικά μας χρήματα....., την δική μας συνεργασία, συναίνεση και εργασία. Χωρίς αυτήν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και για αυτό έχουν τρελαθεί τα ΜΜΕ...... να μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την υποταγή.

Αυτό που υπάρχει και φοβούνται τρομερά είναι η απλή άρνηση μας να δώσουμε χρήμα, εργασία μας και υποταγή σε αυτούς ...: το κίνημα για τα διόδια μας το έδειξε αυτό και έχει έρθει η στιγμή να το επεκτείνουμε παντού. Στις ΔΕΚΟ, στα ΜΜΜ, στις εφορίες, στα Ταμεία, στον ΦΠΑ, οπουδήποτε υπάρχουν οι χοάνες του κράτους – αρμοστή που απομυζούν και τραβούν το καύσιμο με το οποίο μας καταδυναστεύουν και το οποίο είναι τα δικά μας χρήματα.  Καμμία συναλλαγή υπέρ τραπεζών. Καμμία ανοχή στους εκπρόσωπους της κυβέρνησης – αρμοστή, το οποίο συμπεριλαμβάνει ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο μας στραγγαλίζουν άγρια με φανερό και επιδεικτικό τρόπο. Έχει έρθει η ώρα να ενωθούμε υπεράνω των κλάδων  και τάξεων του Λαού και να τους κόψουμε τα πόδια αρνούμενοι να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλλουν παρανόμως, αντισυνταγματικώς και με τον τραμπουκισμό ενός θρασύδειλου μαφιόζου που στηρίζεται στην  κάθε Τρέμη, Καψή, Πρετεντέρη, Χατζηνικολάου, και λοιπούς  μεγαλοπροδότες των ΜΜΕ για να επιβάλλει ένα εκφοβισμό – φούσκα και να μας κρύψει ότι είναι ένα ποντίκι που βρυχάται ενώ εμείς ο Ελληνικός Λαός ( και κάθε καταδυναστευόμενος Ευρωπαϊκός Λαός ) είμαστε οι πραγματικοί λέοντες.

dunamitispress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου