24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Οι ελπίδες σβήνουν στα χαλάσματα.....Φόβοι για περισσότερους από 200 νεκρούς στη Νέα Ζηλανδία



Εξανεμίζονται ώρα με την ώρα οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στα ερείπια από το σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που συγκλόνισε πριν από τρεις ημέρες τη Νέα Ζηλανδία.

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες στα συντρίμμια κτηρίων της πόλης Κράιστ Τσέρτς ολοένα και λιγοστεύουν.

Έχουν ήδη ανασυρθεί και αναγνωριστεί 113 πτώματα ενώ οι αρχές φοβούνται ότι τα θύματα θα ξεπεράσουν τα 200, ..... καθώς συνεχίζονται οι έρευνες και οι ανασκαφές στις σωρούς των ερειπίων.

«Ελπίζουμε ακόμα ότι ίσως υπάρξουν και άλλοι διασωθέντες, αλλά αυτό γίνεται συνεχώς και πιο απίθανο να συμβεί» δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Άμυνας Τζον Κάρτερ.

Το τελευταίο άτομο που ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια, ήταν το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο κτήριο του Καθεδρικού Τηλεοπτικού σταθμού, που κατέρρευσε. Οι περισσότεροι είναι  μέλη του προσωπικού και φοιτητές.

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται και πολίτες από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Σαουδική Αραβία τις Φιλιππίνες, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου