24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ένα κινητό οδήγησε στην εξιχνίαση 25 διαρρήξεων! από την Πιερία και την Ημαθία


troktiko    Ένα κινητό οδήγησε  στην εξιχνίαση 25 διαρρήξεων!

Επί  τρεις μήνες, μια πενταμελής  συμμορία διαρρηκτών από την  Πιερία και την Ημαθία στην  οποία συμμετείχε και μια νεαρή  γυναίκα, … λυμαινόταν τα σπίτια  της Λάρισας και των γύρω  περιοχών. Ωστόσο, η γυναίκα αποδείχθηκε μοιραία, καθώς άφησε στα χέρια των αστυνομικών το
… κινητό της που περιείχε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συνεργών της!
Το «ξεδόντιασμα» της σπείρας ξεκίνησε ανήμερα των Φώτων, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης ιπποδύναμης που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας… φορτηγού και το καταδίωξαν στους επαρχιακούς δρόμους της Γυρτώνης Λάρισας. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βρέθηκε σε ένα χωράφι, αλλά οι επιβάτες κατόρθωσαν να διαφύγουν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα δύο πολύτιμα στοιχεία: τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός 37χρονου και το… κινητό μιας 28χρονης γυναίκας!
Από την άρση του απορρήτου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο κινητό φωτογραφίες που απεικόνιζαν δύο σεσημασμένους για κλοπές, έναν 25χρονο και έναν 30χρονο. Όσο για το αυτοκίνητο, από τον αριθμό πλαισίου προέκυψε ότι ανήκε σε έναν 57χρονο. Στα σπίτια τους στην Βέροια και την Καλλιθέα Πιερίας κατασχέθηκε μικρός αριθμός κοσμημάτων, βιντεοκάμερες και κινητά των οποίων διερευνάται η προέλευση, ενώ στο σπίτι του 57χρονου βρέθηκε και μία σπάθα που εμπίπετει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.
Η έρευνα  αποκάλυψε ότι από τον Οκτώβριο του 2010 οι πέντε συλληφθέντες είχαν διαπράξει συνολικά 25 διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη της Λάρισας και στις περιοχές των Φαρσάλων, του Τυρνάβου και των Γόννων παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες ή τις εισόδους με αιχμηρό αντικείμενο και είχαν αρπάξει συνολικά χρηματικό ποσό ύψους 9.900 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 227.700 ευρώ! Στις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν το αυτοκίνητο του 57χρονου, αφού πρώτα άλλαζαν τις πινακίδες κυκλοφορίας με άλλες που έκλεβαν από άλλα οχήματα ώστε να μην εντοπίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου