24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΠΑΓΚΑΛΟΣ....ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.....ΠΕΡΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 Στη δημοσιογραφία των blogs στρέφεται τώρα  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, με άρθρο του στην "Καθημερινή".
Ο κ. Πάγκαλος ζητά να ανοίξει δημόσιος διάλογος για ένα ζήτημα που όπως υποστηρίζει απειλεί τη δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης και τον χαρακτήρα της Δημοκρατίας μας.
Ο κ. Πάγκαλος, αναφέρει ότι η ανωνυμία των blogs, τα μετέτρεψε στο απόλυτο σύμβολο του πιο ακραίου λαϊκισμού και της συνωμοσιολογίας.
"Τα ανώνυμα blogs είναι σαν να γράφεις νύχτα στους τοίχους ένα καινούργιο σύνθημα κάθε 10 λεπτά, χωρίς να σε βλέπει κανείς και χωρίς, φυσικά, να υπογράφεις. Αυτή, ακριβώς, η ανωνυμία μετέτρεψε τα blogs από έμβλημα της ελευθερίας της έκφρασης και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας, στο απόλυτο σύμβολο του πιο ακραίου λαϊκισμού" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος στο άρθρο του μιλάει για καλλιέργεια της ρουφιανιάς και καθαγιασμό της μαύρης κουκούλας και προσθέτει ότι ο δημόσιος λόγος των blogs αποτελεί τον χειρότερο βιαστή της ελληνικής γλώσσας.
"Η ανωνυμία των blogs δικαιολογείται με το επιχείρημα του φόβου: ο απλός πολίτης γράφει ανώνυμα γιατί (υποτίθεται ότι) η εξουσία καραδοκεί για να τον κυνηγήσει. Ετσι καλλιεργείται η ρουφιανιά και καθαγιάζεται η μαύρη κουκούλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου