24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Οι πληροφορίες μιλούν για πρόθεση του Πρωθυπουργού να κάνει αυτοκριτική και άνοιγμα προς τη Ν.Δ., ενώ όλα δείχνουν ότι κρίσιμη θα είναι η στάση του Αντώνη Σαμαρά.

 
Υπό το κλίμα των πιέσεων της τρόικας ο πρόεδρος της ΝΔ απαντάει πως “δεν εκβιάζεται” ωστόσο μετά το καλό κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η συνάντηση Τρόικας-ΝΔ όλα δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει πεδίο συνεννόησης.



Ωστόσο από πολλές πλευρές “παίζει” τις τελευταίες ώρες ένα σενάριο που μιλάει για υποχωρήσεις και από τα δύο μεγάλα κόμματα και συμμετοχή στην κυβέρνηση κοινώς αποδεκτών προσώπων που θα αναλάβουν να τρέξουν τα μέτρα στα οποία θα υπάρξει μίνιμουμ συμφωνία.


Υπάρχει δηλαδή φημολογία ακόμη και για “κυβέρνηση... συναίνεσης με τη συμμετοχή τεχνοκρατών”.


Το σενάριο άρχισε να απεργάζεται στη βάση των απαιτήσεων, από παλιά, της τρόικας για διαχωρισμό των υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας και έτσι ξεκίνησε η ... αναζήτηση του προσώπου που θα τοποθετηθεί στο “νέο” υπουργείο, αλλά και των προσώπων που θα καταλάβουν άλλες θέσεις. 


Πολλοί μάλιστα αναζητούν από το βράδυ πρόσωπα “κοινής αποδοχής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου