24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΚΥΡΙΕ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ......ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ...ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ

 
Με απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μετά την για τυπικούς λόγους ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού για την καταπολέμηση των κουνουπιών, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ξεκινούν άμεσα οι σχετικοί ψεκασμοί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με ευθύνη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης ευχαριστεί δημόσια θερμά τον Υφυπουργό... Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη για την άμεση και αποτελεσματική του παρέμβαση για το μείζον αυτό θέμα.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης:
«Μετά την ακύρωση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη από το Ελεγκτικό Συνέδριο, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αποφάσισε την ενεργοποίηση του μηχανισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, ώστε να συνεχίσει τους ψεκασμούς, στην εν λόγω περιφέρεια.
Έγκαιρα το Υπουργείο, είχε αποστείλει με εγκυκλίους του προς όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τις αιρετές Περιφέρειες και τους Καλλικρατικούς Δήμους της χώρας, σαφείς οδηγίες για την υλοποίηση των προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών, στις περιοχές ευθύνης τους.
Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο του 2011, εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού, που αφορά στην προστασία από τα κουνούπια.Το ΚΕΕΛΠΝΟ παρακολουθεί την εξέλιξη και διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Παρακολουθεί δε ,την εξέλιξη του φαινομένου και θα ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΕΛΠΝΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου