24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ.......ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ

Επίθεση Παπανδρέου !!

Επίθεση Παπανδρέου στους «φιλόδοξους πρωθυπουργούς της Ελλάδας της δραχμής»

Στους «φιλόδοξους πρωθυπουργούς της Ελλάδας της δραχμής»


Σφοδρότατη επίθεση στην αντιπολίτευση, και κυρίως στη Ν. Δ., εξαπέλυσε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ΚΟ του ΠαΣοΚ.
Η Νέα Δημοκρατία, είπε, έχασε τη μοναδική ευκαιρία να δείξει ότι έχει αλλάξει
και, την ώρα που η τύχη της χώρας παιζόταν κορώνα - γράμματα, εκείνη ασχολείτο με τις δημοσκοπήσεις. «Τους αφήνουμε τη φιλοδοξία να γίνουν πρωθυπουργοί στην Ελλάδα της δραχμής», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εμείς προχωράμε με σιγουριά στην ανάπτυξη».

Ο κ. Παπανδρέου ό οποίος ήταν ο μόνος που μίλησε σήμερα στην ΚΟ του ΠαΣοΚ, έδωσε εύσημα στον ελληνικό λαό, που έκλεισε, όπως είπε, τα μάτια του στους λαϊκισμούς, που έδειξε σοφία και σύνεση, που γύρισε την πλάτη σε δυνάμεις που επικαλούνταν το χάος.
Σκεφτείτε, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, εάν δεν ψηφίζαμε το Μεσοπρόθεσμο δεν θα λύναμε ποτέ το πρόβλημα του χρέους και θα μας γυρνούσαν την πλάτη. Φανταστείτε, σημείωσε, τί θα γινόταν εάν λέγαμε όχι στο Μεσοπρόθεσμο. Δήλωσε υπερήφανος για την κοινοβουλευτική ομάδα που, όπως επεσήμανε, έκανε το πατριωτικό της καθήκον και τήρησε τον όρκο της.

Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός είπε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι καθοριστικής σημασίας. Λύσαμε, είπε, το πρόβλημα των δανειακών αναγκών της χώρας για τα επόμενα χρόνια, αντιμετωπίσαμε το βρόγχο του χρέους. Πετύχαμε επιμήκυνση ως το 2020 με 3,5% επιτόκιο. Αυτό το χαρακτήρισε ως «ιδιότυπη καθιέρωση ευρω - ομολόγου». Την επαναγορά των ομολόγων τη χαρακτήρισε «εμβρυακή μορφή διαχείρισης χρέους». Ο Πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή ιδιωτών, ότι το τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλές και ότι εξασφαλίσαμε τη στήριξη της Ευρωζώνης στην αναπτυξιακή μας πορεία και την παραμονή της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα της ΕΕ.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου