24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΝΔ: Αδίστακτος και επικίνδυνος ο κ. Παπανδρέου

Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο.....
να ζητηθεί από τον Κάρολο Παπούλια να διευκολύνει τις διαδικασίες. «Αυτό θα το δούμε» απάντησε στο Real.gr στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε «συνταγματική εκτροπή το δημοψήφισμα» και πρόσθεσε «η κυβέρνηση παίζει σε μια ζαριά την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές» .

«Ο κ. Παπανδρέου είναι αδίστακτος και επικίνδυνος. Σαν κέρμα στον αέρα πέταξε την παραμονή την Ελλάδας στην Ευρώπη, που υπήρξε πάντα κορυφαία στρατηγική επιλογή του Ελληνικού λαού» δήλωσε ο Γιάννης Μιχαλάκης.

«Λέει στον Ελληνικό λαό, ότι «αν δεν ψηφίσετε τις επιλογές μου, σας βγάζω από την Ευρώπη!

Αφού εκβιάζει με την πρόταση μομφής την ίδια την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, θέλει να υποχρεώσει την κοινωνία να αποφασίσει ανάμεσα στον φόβο της και το θυμό της.

Αντί να ψάξει για τρόπους να βγούμε από το αδιέξοδο, κάνει τον έσχατο εκβιασμό στον Ελληνικό λαό.

Αφού δεν μπόρεσε να κάνει συνένοχό του τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί να κάνει συνένοχό του ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

Δεν μπορεί να κυβερνήσει. Και τώρα αντί να αποχωρήσει έντιμα, δυναμιτίζει τα πάντα. Και διακινδυνεύει τα πάντα.

Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει.

Λύση υπάρχει: Εκλογές τώρα! Είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο "δημοψήφισμα".

Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εκτροπή για τη δημοκρατία και καταστροφή για τη χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση του Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.



http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου