24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.. ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..


Η ξεφτύλα της ξεφτύλας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Δέν γνωρίζω απο στοίχημα,το λεγόμενο παράνομο ιντερνετικό..
αλλά να περιλαμβάνουν και αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, αυτο..
 πάει πολύ..Το πήρανε χαμπάρι οι αρμόδιοι της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (μπράβο τους) και προχώρησαν στην αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, κατείγγειλαν το γεγονός στην ΕΠΟ, δόθηκε αμέσως απάντηση και κινήθηκαν οι διαδικασίες ενώπιον των εισαγγλεικών αρχών.. δείτε τί έγινε σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες ανδρών σε όλες τις κατηγορίες του Σαββατοκύριακου 26 - 27 Νοεμβρίου 2011

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι....
ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α', Β' και Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία), επειδή κάποιοι αγώνες της ένωσης φιλοξενήθηκαν σε εταιρία στοιχημάτων.
- Οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν κανονικά τόσο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 όσο και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.


Αντίδραση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενάντια στην προσπάθεια κάποιων να φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα

Προς
Τον κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή,
Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
2. Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Το Σάββατο 19-11-2011 διαπιστώσαμε ότι η στοιχηματική εταιρία με την επωνυμία «BET REBELS» είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της (www.betrebels.com/Sport/OddsAsync.aspx?EventID=22205) τους αγώνες της Α1 κατηγορίας της Ένωσής μας, τόσο της 19-11-2011, όσο και της 20-11-2011, τους οποίους προσέφερε για στοιχηματισμό στο διαδίκτυο.

Η παραπάνω ενέργεια της εταιρίας αυτής δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην αξιοπιστία και την ποιότητα των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και, σε καμιά περίπτωση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ανεχθούμε. Είναι πάγια η θέση της Ένωσής μας ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει και δεν επιθυμεί να περιλαμβάνονται αγώνες του στο στοίχημα, διότι αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την ίδια την υπόστασή του.

Κύριε Γενικέ,

Η θέση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ήταν και παραμένει αταλάντευτη σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Δεν θέλουμε και δε θα επιτρέψουμε, με κανένα τρόπο, τη συμμετοχή αγώνων των πρωταθλημάτων μας στο στοίχημα. Επαναλαμβάνουμε ότι αποτελεί κίνδυνο για την υπόσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντιμετώπισε και στο παρελθόν παρόμοιες δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις και, δυστυχώς, αγωνίστηκε ΜΟΝΗ ΤΗΣ, με τα όποια μέσα διέθετε, ώστε να τις αποτρέψει.

Επειδή προφανώς και εσάς απασχολεί ένα τέτοιο, σοβαρό και επικίνδυνο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ζήτημα,

Γι αυτό και σας καλούμε να λάβετε, άμεσα, όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να προστατευθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από ενέργειες όπως οι προαναφερόμενες. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου