24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η Συμπαιγνία των Συμφοιτητών πίσω από την αναθέρμανση του «σκανδάλου» Βατοπαιδίου - Στόχος ο Καραμανλής

Όλα τα είχαμε εν μέσω Κρίσης, η νέα «Βατοπαιδιάδα» μας έλειπε. Η αναζωπύρωση της σκανδαλολογίας περί το Βατοπαίδι και τον Γέροντα Εφραίμ προβάλλει ως έσχατο...
όπλο της Χούντας των Συμφοιτητών -Γιωργάκη Παπανδρέου και Αντωνάκη Σαμαρά- να ...
ελέγξουν και να καθοδηγήσουν τις εξελίξεις σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Και οι δυο τους στριμωγμένοι όσο δεν παίρνει τον τελευταίο καιρό. Ο μεν Παπανδρέου πιέζεται να...
αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο δε Σαμαράς έχει απολέσει κάθε «συγκριτικό πλεονέκτημα» της «αντιμνημονιακής» ρητορείας, με την ενσωμάτωσή του στη Συγκυβέρνηση Παπαδήμου και την υπερψήφιση των μέτρων που μέχρι προχθές κατακεραύνωνε. Και οι δύο, λοιπόν, αναζητούν επειγόντως διέξοδο από την πολιτική τους απομόνωση. Πρόσφορη και κλασική συνταγή προπαγάνδας η μετάθεση του ενδιαφέροντος και της προσοχής της κοινής γνώμης σε υποδεέστερα ζητήματα, που τεχνηέντως παρουσιάζονται ως «μείζονα». Με την πρόθυμη συνδρομή της διαπλοκής, των ΜΜΕ και των ΔΟΛιων νταβατζήδων φυσικά, που πασχίζουν να μας πείσουν ότι το δήθεν «σκάνδαλο» Βατοπαιδίου είναι το... μεγαλύτερο της Ιστορίας!!! Τι Χρηματιστήρια, τι Siemens, τι Κοσκωτάδες, τι Υποβρύχια, όλα αυτά είναι... πταίσματα μπροστά στις «μπίζνες του Εφραίμ»!...!

Και μιλάμε για μια υπόθεση που ακόμη δεν έχει αξιολογηθεί αντικειμενικά από τους αρμόδιους φορείς, εάν όντως ζημίωσε ή όχι το Δημόσιο, αφού οι σχετικές διαδικασίες ποτέ δεν έγιναν. Αρκούμαστε στις εμπαθείς δηλώσεις του Πεταλωτή και του Ξυνίδη και στις από... καθέδρας «γνωματεύσεις» του Πρετεντέρη και του Τσίμα, οι οποίοι τίθενται υπεράνω νόμου και αρμοδίων ελεγκτικών οργάνων!

Η εκδούλευση του Γιωργάκη στο φίλο του Αντωνάκη είναι περισσότερο από προφανής. Η επαναφορά στο προσκήνιο ονομάτων που συνδέονται στενά με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή έχει ως στόχο να βοηθήσει το Σαμαρά στον έλεγχο του εσωκομματικού παιχνιδιού στη ΝΝΔ με τις δύσοσμες «σκιές» που ρίχνονται στο «καραμανλικό» κυβερνητικό παρελθόν του κόμματος.

Αυτή η Χούντα των Συμφοιτητών είναι τελικά πολύ επικίνδυνη για τον τόπο, για την Πατρίδα. Με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγεί στη Χρεοκοπία. Χρεοκοπία οικονομική, πολιτική, ηθική, κοινωνική. Οι υγιείς δυνάμεις της Ελλάδας πρέπει να αντιδράσουν, να αντισταθούν. Τα δύο αμερικανάκια να τεθούν οριστικά στο περιθώριο της Ιστορίας και η Ελλάς να τραβήξει μπροστά με αισιοδοξία και ελπίδα.

defrejus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου