24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Έμποροι της Λαχαναγοράς εκβίαζαν για τις προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δύο έμποροι της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών κατηγορούνται ότι εκβίαζαν συνάδελφό τους για διαγωνισμό που αφορά προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρόκειται για τους Ανδρέα Παραρά και Ιωάννη Γαλανομάτη που συνελήφθησαν την Παρασκευή.....
, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άγιου Ιωάννη Ρέντη, με την κατηγορία της εκβίασης.

Την καταγγελία της εκβίασης έκανε εναντίoν τους ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς, Ιωάννης Σιδέρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας οι δύο συλληφθέντες απαιτούσαν από τον καταγγέλλοντα να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 45.000 ευρώ, προκειμένου αυτοί να μην καταθέσουν προσφορά στην αρμόδια επιτροπή προμηθειών Κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων για την τροφοδοσία υπηρεσιών του, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής, αστυνομικοί μετέβησαν σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης που ήταν το κατάστημα του Ι. Σιδέρη και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν το ποσό των 20.000 στον έναν και των 25.000 στον άλλον, αποτελούμενα από προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα Σάββατο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου