24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 47χρονου επιχειρηματία στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πολύμηνη έρευνα από την ασφάλεια Καλαμάτας η ανθρωποκτονία ενός 47χρονου επιχειρηματία που...
διαπράχθηκε πριν ένα χρόνο περίπου σε περιοχή της Βέργας Μεσσηνίας.

Ο άτυχος 47χρονος είχε βρεθεί σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του νεκρός μέσα στο πορτμπαγκάζ...
του αυτοκινήτου του με τραύματα στο κεφάλι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ηθικός αυτουργός στην ανθρωποκτονία είναι ένας 45χρονος γνωστός του θύματος και φυσικός αυτουργός ένας 39χρονος, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος, μαζί δυο τουλάχιστον ακόμα άγνωστα άτομα, τις πρώτες πρωινές ώρες στις 28 Φεβρουαρίου 2011, στον οικισμό "Αγριώματα" στη Βέργα Μεσσηνίας, ενεργώντας κατ' εντολή και υπόδειξη του 45χρονου, είχαν στήσει ενέδρα και τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία, ενώ είχαν προηγηθεί προπαρασκευαστικές ενέργειες από τους δράστες, καθώς ο 45χρονος ηθικός αυτουργός, είχε δώσει σημαντικές πληροφορίες στον 39χρονο, σχετικά με τις δραστηριότητες και τις συνήθειες του θύματος.

Ο 45χρονος, λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία, συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών και από τότε είναι έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 39χρονός αναζητείται.

Οι αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη διάπραξη της ανθρωποκτονίας μαζί με τον 39χρονο.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου