24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΠΙΕΡΙΑ...Μας δουλεύετε κύριε βουλευτή μας;....του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου

Κώστας Κουκοδήμος: «Καίριο   πλήγμα     η κατάργηση Εργατικής Εστίας  και  Εργατικής Κατοικίας»

του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου



Μας δουλεύετε κύριε βουλευτή μας; Από τη μια ψηφίζετε το μνημόνιο 2, θα ψηφίσετε σαφώς και τους εφαρμοστικούς νόμους, ουσιαστικά προσχωρήσατε..
και στο μνημόνιο 1, παίρνοντας τη θέση του ΛΑΟΣ ,και τώρα μας διεκτραγωδείτε την κατάσταση, μια κατάσταση που είναι αποτέλεσμα και συνέπεια και της ψήφου σας και κάνετε και ερώτηση στην κυβέρνηση;

Δεν το αντιληφθήκατε ότι εσείς και το κόμμα σας είστε στην κυβέρνηση;

Δεν αντιληφθήκατε ότι αποτέλεσμα ......
του μνημονίου 2 είναι το κλείσιμο του ΟΕΚ, της Εργατικής Εστίας σήμερα, του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ αύριο;

Δεν ψηφίσατε τη μείωση των συντάξεων μας, των επικουρικών μας, την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων, το κλείσιμο δημοσίων φορέων, την περικοπή των φαρμάκων, την μείωση των μισθών και στον ιδιωτικό φορέα ως και 40%, τους επόπτες στα υπουργεία, δεν ψηφίσατε τα δημόσια έσοδα να κατατίθεται σε κλειστό λογαριασμό που θα διαχειρίζεται η Τρόικα;

Τα μέτρα σας δεν οδηγούν στο κλείσιμο επιχειρήσεων, στην ύφεση, στις απολύσεις, στη φτώχεια;

Χωρίς μεροκάματο, χωρίς γιατρό, χωρίς φάρμακα, χωρίς παιδεία, χωρίς αύριο για τα παιδιά μας, και μας δουλεύετε κιόλας, κάνοντας δήθεν ερωτήσεις;

Τον εαυτό σας να ρωτήσετε κύριε βουλευτή, την συνείδησή σας, τους φτωχούς, τους ανέργους της Κατερίνης και του Αγίου Δημητρίου, αυτούς να ρωτήσετε.

Και για επερωτήσεις απευθείας στην Τρόικα, αφού βλέπετε την μια μέρα έσωσαν τις επικουρικές ο Σαμαράς, και τις κύριες συντάξεις το ΠΑΣΟΚ, για να έρθει η Τρόικα την επομένη να μας κόψει και τα δυο. Και κύριες και επικουρικές συντάξεις, και το μεγάλο κούρεμα των συντάξεων το αφήνουν για Ιούνη και Σεπτέμβρη αφού τίναξαν στον αέρα τα αποθεματικά και τα έσοδα των Ταμείων . Στην Τρόικα λοιπόν οι ερωτήσεις σας, ή στον ξένο επόπτη του κάθε υπουργείου.

Έλεος κύριε βουλευτή μας, έλεος και οι άλλοι βουλευτές μας, χορτάσαμε από τους αγώνες σας από το σκύψιμο της μέσης σας. Ως εδώ. Έχουμε και αξιοπρέπεια.

Δεν μπορείτε να σπρώχνετε στον γκρεμό εμάς και την πατρίδα μας και να ρωτάτε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει φροντίσει να συλλέξει εγκαίρως τα κομμάτια μας, γιατί στη θέα τους σας πιάνει λιγοθυμιά, γιατί προσβάλλουν την αισθητική σας, γιατί δεν αντέχετε δήθεν να βλέπετε αίματα.



Βγείτε και πείτε το καθαρά. Όλα αυτά τα ψηφίσαμε για να σωθεί η Ελλάδα. Και γι αυτή τη σωτηρία της Ελλάδας θυσιάζουμε τους Έλληνες. Όχι όλους. Όχι τον εαυτό σας. Όχι το μεγάλο κεφάλαιο. Όχι σε αυτούς που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όλους τους άλλους θυσιάζουμε. Και σαν καλόπιασμα, κάνουμε καμιά ερώτηση γι αυτούς, κάνουμε καμιά δωρεά στους φτωχούς, την δημοσιεύουμε κιόλας, υποκρινόμαστε για να επιπλεύσουμε.

Όσο για το σώσιμο της Ελλάδας, την ρίξατε κιόλας στο γκρεμό. Και σώσατε και σώζετε τους δανειστές μας, τους παγκόσμιους τοκογλύφους, όλους αυτούς που περιμένουν σαν όρνια να φάνε τις σάρκες μας, να πάρουν κοψοχρονιάς τους φυσικούς μας πόρους.

Αμ δε σφάξανε κύριε βουλευτή μας. Καμιά υπογραφή σας δεν μας δεσμεύει. Εκλογές τώρα. Όλοι στους δρόμους. Για τους ανθρώπους της πατρίδας μας, για την Ελλάδα μας, για την αξιοπρέπειά μας. Για την Αλλαγή. Όλοι στους δρόμους. Τώρα.



Όσο για σας και τους άλλους βουλευτές μας . Μην σπαταλάτε άδικα μελάνι, χαρτί και δελτία τύπου. Ελάτε να μας τα πείτε δια ζώσης, ενώπιον ενωπίω, στους δρόμους, στα μαγαζιά και τις πλατείες.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/2/12, 9:03 μ.μ.

    Οι υπόλοιποι Κατερινιώτες ασπάζονται την απορία του κυρίου Μάντζιου ή εξακολουθούνε να βελάζουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή