24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αίσιο τέλος για τους εγκλωβισμένους στα χιόνια


Ολοκληρώθηκε, στις 5 τα ξημερώματα, ο απεγκλωβισμός των 16 ανθρώπων που από το...
μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους μέσα σε πολικές συνθήκες στο δρόμο μεταξύ του Καρπενησίου και του Χιονοδρομικού κέντρου.

Η τελευταία προσπάθεια που έφτασε....
μέχρι το σημείο όπου βρίσκονταν τα τρία αυτοκίνητα, ξεκίνησε στις 7 το βράδυ ενώ προηγουμένως είχαν αποτύχει άλλες 5 προσπάθειες. Αρχικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχαν φτάσει τα ειδικά συνεργεία στο σημείο που βρίσκονταν τα 2 αυτοκίνητα με τα 14 άτομα μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και δύο γυναίκες.

Χρειάστηκαν περισσότερο από μία ώρα για να απομακρύνουν όγκους χιονιού γύρω από τα αυτοκίνητα για να μπορέσουν να μετεπιβιστούν οι 14 άνθρωποι στο ειδικό όχημα της 7ης ΕΜΑΚ και να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Όλοι τους είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Ο μαραθώνιος όμως συνεχίστηκε για να φτάσουν σε ένα ακόμη σημείο που ήταν εγκλωβισμένα άλλα δύο άτομα, πράγμα το οποίο έγινε λίγο πριν τις 5 το πρωί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τα μεσάνυχτα υπήρξε ύφεση στα καιρικά φαινόμενα, μειώθηκαν οι χιονοπτώσεις αλλά και η ένταση του ανέμου, ο οποίος σε ορισμένα σημεία δημιουργούσε λόφους από χιόνι που ξεπερνούσαν τα έξι και τα οκτώ μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αίσιο τέλος για τους εγκλωβισμένους στα χιόνια http://24wro.blogspot.com/2012/02/blog-post_2030.html#ixzz1nezMiazc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου