24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΗΜΑΘΙΑ...Παραχωρούνται άμεσα, το επόμενο διάστημα οι 80 εργατικές κατοικίες του Πλατέος



Παραχωρούνται άμεσα, το επόμενο διάστημα οι 80 εργατικές  κατοικίες του Πλατέος, στους  δικαιούχους. Αυτή τη διαβεβαίωση, έλαβε  ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, από τον Πρόεδρο της Προσωρινής Ενιαίας Διοικούσας Επιτροπής του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), Νίκο Κουλοχέρη, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία του οργανισμού.
 Κατά τη συνάντηση, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε....
από τον κ. Κουλοχέρη για την πορεία υλοποίησης των τελευταίων εκκρεμοτήτων των Εργατικών Κατοικιών,  καθώς, ενώ έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των 80 κατοικιών, εδώ και αρκετό διάστημα, δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στους δικαιούχους.

Ο κ. Βεσυρόπουλος, κατά τη συνάντηση  του με τον Πρόεδρο, ζήτησε την  επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να παραδοθούν οι Εργατικές Κατοικίες στις δικαιούχες οικογένειες, προκειμένου να εγκατασταθούν στα σπίτια τους. Η ανάγκη βέβαια, για την όσο το δυνατόν συντομότερη παραχώρηση των κατοικιών, γίνεται περισσότερο επιτακτική, δεδομένου της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας αλλά και για να αποφευχθούν κρούσματα λεηλασιών και καταστροφών. Από την πλευρά του, ο κ. Κουλοχέρης, τόνισε, ότι σύντομα ολοκληρώνονται και οι τελευταίες εκκρεμότητες και άμεσα, το επόμενο διάστημα, θα είναι όλα έτοιμα για να παραχωρηθούν στους δικαιούχους.
http://www.laikoyra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου