24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Εθνικιστικός Σεισμός και στη Λάρισα!! Μιχαλολιάκος: ''Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές... Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους φασίστες ήθελαν να κάνουν κράτος στη Θεσσαλία!!''

 

Εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα ! Ξεχωριστή εντύπωση, προκάλεσε και ένα απόσπασμα της ομιλίας του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ.Μιχαλολιάκου με ιστορικές αναφορές και σε τοπικό ενδιαφέρον.
 Τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Δεν είμαστε φασίστες...
συμπλήρωσε: «Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς φασίστες και ήθελαν να κάνουν προδοτικό κράτος στη Θεσσαλία, οι απόγονοί τους βρίσκονται στα γόνατα της εξουσίας. Στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., όχι στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι απόγονοι των προδοτών, που ήθελαν να κάνουν οι πριγκιπάτο στη Θεσσαλία, είναι σήμερα επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Και που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Αλεξόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων....
«σηκώνουμε τα μανίκια και ατσαλώνουμε τη θέλησή μας για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και ενωμένοι τις δύσκολες ημέρες που έρχονται για το Έθνος και την Πατρίδα μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα παλέψουμε για την ανάταση της φυλής μας και για τη νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που θα ανατείλει πολύ σύντομα. Έως τότε σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας στον αγώνα που δίνουμε και να πυκνώσετε τις γραμμές μας. Αγκαλιάστε τα γραφεία μας και εμπιστευθείτε τους ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν πρόκειται να σας προδώσουν. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι για την κατάντια του ελληνικού λαού να λογοδοτήσουν έναντι του έθνους και της ιστορίας. Η Ελλάς είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, δεν προσκυνά. Δεν ταπεινώνεται και δεν πωλείται. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες»
Ένθερμα χειροκροτήματα από τις τάξεις των μελών - εθνικιστών του κόμματος, προκάλεσε και ο χαιρετισμός του κ. Δημήτρη Κολτσίδα, ο οποίος αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες από τις οποίες πέρασε τα προηγούμενα χρόνια η «Χρυσή Αυγή», σημείωσε πως πλέον ο «κύβος ερρίφθη».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο υπεύθυνος του κόμματος για την Θεσσαλίας Γ. Μεζιάκας, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι βουλευτές του κόμματος κ. Ζαρούλια και κ. Αρβανίτης, Παναγιώταρος, Λαγός, Ηλιόπουλος, Μαθιόπουλος.

 * Να σημειωθεί ότι οι τοπικές αστυνομικές αρχές είχαν τεθεί σε εγρήγορση το τελευταίο διήμερο, πριν τα εγκαίνια για την αποτροπή πιθανών επεισοδίων, ενώ χθες ισχυρή ήταν η Αστυνομική παρουσία στο περιμετρικά των νέων κομματικών γραφείων και στο κέντρο της Λάρισας, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί το παραμικρό.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου