24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μπετόν αρμέ η κυβέρνηση



ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ EUROGROUP
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους υπουργούς του να συνεισφέρουν στην ενότητα της κυβέρνησης, ενώ ενημερώνοντας σχετικά με τις αποφάσεις του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης τόνισε ότι έγινε ορθή διαχείριση του προβλήματος...

Στη διάρκεια του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μετά το τελευταίο Eurogroup ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα λάθη στη λειτουργία της κυβέρνησης αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού. Έθεσε δε, ως στόχους , την αυστηρή εποπτεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού σε κάθε υπουργείο και τη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων που θα επιτρέψουν άμεσα τη διόρθωση των κοινωνικών αδικιών.
Παράλληλα, ανέφερε ότι θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ του Χ. Σταϊκούρα με κάθε υπουργό για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες.
Τέλος δεν παρέλειψε να αναδείξει την «τιτάνια προσπάθεια» που κατέβαλαν οι υπουργοί αυτό το διάστημα «με αυτοθυσία ακόμα και σε βάρος της υγείας τους», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Αντώνη Ρουπακιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου