24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΧΩΡΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΣΥΡΙΑ


Για δεύτερη ημέρα σήμερα δεν εκτελούνται διεθνείς πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Δαμασκού, ενώ η χώρα παραμένει χωρίς διαδίκτυο... και με σοβαρότατα προβλήματα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε αντικαθεστωτικούς και κυβερνητικά στρατεύματα κοντά ...

στο αεροδρόμιο συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η κεντρική αρτηρία προς την συριακή πρωτεύουσα.

«Οι αερογραμμές δεν λειτουργούν σήμερα στη Δαμασκό», είπε στο Reuters αξιωματούχος του αεροδρομίου του Ντουμπάι που δεν κατονομάζεται. Χθες, ακύρωσαν τις πτήσεις τους προς Συρία η EgyptAir και η Emirates.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν στόχους κοντά στην Ακράμπα και την Μπαμπίλα, όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικών στρατευμάτων και ανταρτών.

Το διαδίκτυο και η τηλεφωνία, σταθερή και κινητή, έχουν διακοπεί από χθες, με τους ακτιβιστές να κατηγορούν τις αρχές και τις αρχές να αποδίδουν τα προβλήματα σε «τρομοκρατική επίθεση» ή τεχνική βλάβη.

Οι χάκερ Anonymous προειδοποίησαν ότι θα πραγματοποιήσουν κυβερνοεπιθέσεις εναντίον ιστοτόπων της συριακής κυβέρνησης, ως απάντηση στο επικοινωνιακό μπλακάουτ, ενώ οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Διεθνής Αμνηστία, ανέφεραν ότι η διακοπή του διαδικτύου μπορεί να σημαίνει ότι ο Μπασάρ αλ Ασαντ επιχειρεί να κρύψει από τον έξω κόσμο την αλήθεια για το τι συμβαίνει στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου