24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Θρασύδειλους και μαχαιροβγάλτες αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες ο Χρυσοχοΐδης στη Βουλή



Δριμεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής. «Θα έχουμε κι άλλο αίμα, τους καθιστούμε υπεύθυνους για ό,τι ακολουθήσει», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης από το..
βήμα της Βουλής και δε δίστασε να τους αποκαλέσει θρασύδειλους, φαιδρούς και μαχαιροβγάλτες. «Τους ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Τους γνώρισα σε ανύποπτες περιόδους, όταν δεν μιλούσε κανείς για αυτούς. Το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ροπή στη βία, που δεν είναι η βία, αλλά δειλή βία. Ο μαχαιροβγάλτης είναι δειλός. Επειδή σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ακολουθήσει. Εννοώ ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση που προκαλούν διαρκώς, να εμφανίζονται ένοπλοι μαχαιροβγάλτες και να οργανώνουν γιουρούσια, είναι πολύ απλό, θα χυθεί πάλι αίμα. Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία». Στη συνέχεια ο υπουργός Υποδομών εξέφρασε την ελπίδα η Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του κ. Χρυσοχοΐδη και υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή «είναι καθαρή σαν διαμάντι »και ότι «την φοβούνται γιατί είναι δύναμη ανατροπής», ενώ για ακόμα μια φορά κατέφυγε στη γνωστή καραμέλα ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιείται σαν Δούρειος Ίππος από την κυβέρνηση για να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από τα μέτρα του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου