24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Με λείπει η ΥΕΝΕΔ συντρόφια, πραγματικά με λείπει!

.

.. Μέρες σαν και αυτή αναπολώ την παλιά καλή ΥΕΝΕΔ! ... Το κανάλι της χούντας που μας τα έκανε τσουρέκια κάθε μέρα με το μυστρί του Πατακού και του Παπαδόπουλου, και πόσα νέα έργα και γυμναστήρια εγκαινίασαν! ... Αμέσως μετά..
τα νεά υπήρχε ημίωρο κήρυγμα κατά του κομμουνισμού, και υμνολόγιο της χούντας, με καλεσμένους διάφορες "επιφανείς" προσωπικότητες, εξαπτέρυγα του καθεστώτος της εποχής! ... Τις αναπολώ αυτές τις ωραίες στιγμές ρε παιδιά! τουλάχιστον τότε είχαμε χούντα και το ξέραμε, ρίχναμε και πέντε μούτζες στο γυαλί και εκτονωνόμαστε! ... Τις τελευταίες δέκα ημέρες τα έμισθα παπαγαλάκια της υποτιθέμενης "αδέσμευτης" δημοσιογραφίας έχουν δώσει τα ρέστα τους! μου έρχεται να ξεράσω κάθε φορά που προσπαθώ να ενημερωθώ και καταντάει να ακούω επί μία και μισή ώρα ότι η Χ.Α. έκανε το ένα, και η Χ.Α. έκανε το άλλο, ότι βρέθηκαν νεροπίστολα σε γιάφκα, τραπεζικοί λογαρισμοί με 250 ευρώ αγνώστου προέλευσης, και ότι παπαριά τους έρθει στο κεφάλι! ... Σήμερα άκουγα για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στα βιβλία της Χ.Α. Βγήκα από τα ρούχα μου, όχι γιατί έκανε έλεγχο το ΣΔΟΕ σε ένα φασιστικό κόμμα, αλλά γιατί ρε γαμώτο εδώ το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του βγαίνουν στα κανάλια και λέει ότι λείπουν κάτι εκατό εκατομμύρια που δεν υπάρχουν στοιχεία, εδώ ο Τσουκάτος βγαίνει και λέει πήρα ένα μύριο και το έβαλα μαύρα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός "αδέκαστου" εισαγγελέα? μόνο η Χ.Α. έχει μαύρα ταμεία? ...Με λείπει η ΥΕΝΕΔ συντρόφια, πραγματικά με λείπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου