24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Σχέδιο παραίτησης σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Χρυσής Αυγής και πρόκληση… πρόωρων εκλογών!



Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ενδέχεται να σηματοδοτήσει η δικαστική έρευνα για την έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής, καθώς το ακροδεξιό κόμμα επεξεργάζεται σχέδιο πολιτικών ελιγμών, που ενδέχεται να ..
καταλήξει ακόμα και σε πρόωρες εκλογές! Ειδικότερα, διάφοροι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαρρέουν πληροφορίες περί επικείμενης παραίτησης σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, οι ίδιοι πηγές διαμηνύουν πως παρόμοια στάση αναμένεται να «κρατήσουν» και οι επιλαχόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου, οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις θα εγείρουν πρόωρες εκλογές στις εκλογικές περιφέρειες όπου η Χρυσή Αυγή έχει εκλέξει αντιπρόσωπο. Ο αριθμός των εν λόγω περιφερειών ανέρχεται στους 15, συμπεριλαμβανομένου μάλιστα, της Α’ και Β’ Αθήνας, της Περιφέρειας Αττικής της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και της Αχαίας. Μάλιστα, κύκλοι προσκείμενοι στον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο υπογραμμίζουν... πως «συζητείται το συγκεκριμένο σενάριο εδώ και δύο ημέρες». Σύμφωνα με τους ειδήμονες, εμπνευστής του σχεδίου είναι ο Η. Κασιδιάρης, με τον Ν. Μιχαλολιάκο να εμφανίζεται θετικά προσκείμενος προς το εν λόγω σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου