24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας


Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες θα αποτελέσουν το σκηνικό του καιρού και επόμενες μέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Για σήμερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που…
εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, οι έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά, στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και, πρόσκαιρα, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κυρίως στις δυτικές περιοχές.

 Επίσης, από το απόγευμα, αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, με βασικό χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, το βράδυ της Τρίτης. Πάντως, ήδη έχουν πέσει τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ ασθενής χιονόπτωση καταγράφηκε το πρωί στο νομό Φλώρινας. Κατά τη διάρκειά της η θερμοκρασία έδειχνε 1 βαθμό Κελσίου, ενώ στην πόλη της Κοζάνης την ίδια ώρα η θερμοκρασία έφθανε τους 2 βαθμούς.

Επίσης, σε άλλες πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, η θερμοκρασία, το πρωί, κυμαινόταν περίπου στους 10 βαθμούς Κελσίου. Για αύριο, Τετάρτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και παροδικές χιονοπτώσεις σε ο ορεινές και ημιορεινές περιοχές στα Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και σε δυτικά και νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικές χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί εντάσεως 4 ως 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Την Πέμπτη, αναμένονται βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και χιόνια στα ορεινά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και τη νύχτα θα έχουμε παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Την Παρασκευή, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, κυρίως στην ανατολική χώρα. Η θερμοκρασία θα συνεχίσει σε χαμηλά επίπεδα και αναμένεται και πάλι παγετός σε δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Το Σάββατο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ βαθμιαία θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε ανατολικούς – νοτιοανατολικούς 4 έως 6 μποφόρ και θα ενισχυθούν στα βόρεια στα 7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου