24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Θεοχάρης....Δεν θα κάνουμε κατασχέσεις σε όσους χρωστάνε λίγα....ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ


Αφορά όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στη ρύθμιση των 48 ή των 12 δόσεων και εφόσον πληρώνουν «έναντι» 2-3% κάθε μήνα Οι φορολογούμενοι που δεν χρωστάνε πολλά στην εφορία και δεν..
έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στη ρύθμιση των 48 ή των 12 δόσεων, δεν θα υφίστανται κατασχέσεις εφόσον πληρώνουν κάθε μήνα ένα μικρό ποσό έναντι, της τάξης του 2-3% ώστε να μειώνεται η συνολική οφειλή.

 Την επισήμανση αυτή έκανε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπως γράφει το money-money.gr. Aυτό αφορά τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια μικροοφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν στην Εφορία ποσά μέχρι 5.000 ευρώ, σε μια προσπάθεια να τους καθησυχάσει, ώστε να πάψουν να ανησυχούν για το ενδεχόμενο να επιβληθούν εναντίον τους τα αυστηρά μέτρα αναγκαστικής είσπραξης που προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Η ανησυχία έχει γίνει πλέον έκδηλη σε πάρα πολλούς οφειλέτες μετά το πρόσφατο «κύμα» μαζικής αποστολής ειδοποιήσεων, με τις οποίες δίδεται προθεσμία 15 ημερών για την τακτοποίηση των οφειλών υπό την απειλή της επιβολής μέτρων αναγκαστικής είσπραξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου