24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΕΟΠΥΥ

Σε συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ, σε περίπτωση που η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εμμείνει στην κινητικότητα – διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.


Παράλληλα καταγγέλλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη για μεθοδευμένη κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα της πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και παράδοσή της σε επιχειρηματικά ιδιωτικά συμφέροντα

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ) έχει προκηρύξει για την επόμενη εβδομάδα επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, κατά τις ημέρες Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.

Επίσης, την ερχόμενη Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 του μηνός, θα απεργήσουν και οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, ενώ θα συμμετάσχουν και στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (11 π.μ.).

Οι γιατροί ζητούν να μεταφερθούν αυτόματα στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, χωρίς να υπαχθούν στο καθεστώς της κινητικότητας και διαθεσιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου