24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Δ. Κρεμαστινός: «Ενδέχεται να μην περάσουν από τη Βουλή οι πλειστηριασμοί»


Για τους πλειστηριασμούς και τη διαμάχη υπουργού Υγείας και ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα μίλησε σε συνέντευξή του στο Bήμα Fm ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός. «Είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αυτό..
που λέει ο κ. Στουρνάρας: Να βρεις πραγματικά ένα τρόπο που αυτοί που δεν πληρώνουν ή πραγματικά φοροδιαφεύγουν, να πληρώσουν και οι άλλοι να απαλλαγούν. Αυτό είναι το δύσκολο.

Δεν είναι απλό. Και γι’ αυτό θα περιμένει κάθε καλόπιστος να δει τις προτάσεις του, υπό μορφή νόμου, και να υπάρξει κριτική» είπε ο Δημήτρης Κρεμαστινός για τους πλειστηριασμούς ακινήτων και σχετικά με το ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί τελικά το νομοσχέδιο απάντησε: «Ενδέχεται. Εξαρτάται από το πώς θα έρθει στη Βουλή».

 Ο κ. Κρεμαστινός, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Υγείας, πήρε θέση και στη διαμάχη του Αδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία για τα φάρμακα. «Θεωρώ ότι και στις δύο πλευρές είναι λάθος.


Και το υπουργείο πρέπει να πείσει και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του. Και θεωρώ ότι από την πλευρά του υπουργού Υγείας θα ήταν καλύτερα εάν το έφερνε όχι με μορφή τροπολογίας, αλλά με μορφή νομοσχεδίου και να πάει στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και μετά στην Ολομέλεια».

 http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου