24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Καθαρά» τα όπλα της επίθεσης κατά του Γερμανού πρέσβη


-Τα δυο Καλάσνικοφ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί  σε άλλη επίθεση  -Εξετάζονται οι κάμερες στην ευρύτερη περιοχή -Βρέθηκε κάλυκας στο δωμάτιο της κόρης του Βόλφγκανκ Ντόλ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της....
βαλλιστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας,  τα δυο όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι είναι «καθαρά».
Αυτό σημαίνει πως δεν  έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά σε οποιαδήποτε  επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης
x1
Οι αρχές πλέον  στρέφουν τις έρευνες στις  κάμερες ασφάλειας της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι, και κοντινών επιχειρήσεων,  καθώς ίσως έχουν καταγραφεί λεπτομέρειες  που θα «προδώσουν» τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στην πρεσβευτική κατοικία τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις δράστες προσέγγισαν το σπίτι από ακάλυπτο χώρο στην οδό Χίου. Διέσχισαν πυλωτή πολυκατοικίας, και πυροβόλησαν,  σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, με δυο καλάσνικοφ.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο δωμάτιο της κόρης του Βόλφγκανκ Ντόλ.
Στο σημείο συνολικά βρέθηκαν εξήντα κάλυκες. 
x2
Η επίθεση θυμίζει πολύ εκείνη στο αστυνομικό τμήμα της Άγιας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2010, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η οργάνωση ΟΠΛΑ. Eπίσης, το Μάιο του 1999 το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας είχε βληθεί με ρουκέτα από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.
Όπως είπε ο αστυνομικός φρουρός στο σπίτι του Γερμανού διπλωμάτη, οι δράστες ήταν τέσσερεις και  πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού χωρίς να στοχεύσουν ή να πειράξουν τον ίδιο, ενώ οι σφαίρες πήγαν όλες στον τοίχο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή ζημιές στην κατοικία.

Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έφυγαν από την οδό Χίου, προς την οδό Αποστολοπούλου.
x3
Εν συνεχεία υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και άλλες αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έγινε άμεσα μια προσαγωγή και ακολούθησαν οι υπόλοιπες πέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου