24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Μεγάλα «πέφτουν» τα προφυλακτικά στους Ινδούς


Τα προφυλακτικά που κατασκευάζονται με τα διεθνή πρότυπα είναι πολύ μεγάλα για την πλειοψηφία των Ινδών, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 άνδρες στην Ινδία. Η μελέτη διαπίστωσε ότι πάνω από το 50% των ανδρών που..
μετρήθηκαν διέθεταν γεννητικά όργανα μικρότερα από τα διεθνή πρότυπα για τα προφυλακτικά.

 Η διετή μελέτη διεξήχθη από το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας, σε περισσότερους από 1.200 εθελοντές από όλη τη χώρα, ανεξαρτήτως τάξης και θρησκείας, ενώ τα γεννητικά τους όργανα μετρήθηκαν με απόλυτη ακρίβεια.

 Το συμπέρασμα της επιστημονικής προσπάθειας απέδειξε ότι περίπου το 60% των Ινδών έχουν γεννητικό όργανο μεταξύ τριών και πέντε εκατοστών πιο μικρό από τα διεθνή πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του προφυλακτικού.


 Ο γιατρός Τσάντερ Πούρι, ειδικός στην αναπαραγωγική υγεία του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας, δήλωσε στο BBC ότι υπάρχει προφανής ανάγκη για ειδική παραγγελία προφυλακτικών στην Ινδία, δεδομένου ότι αυτά που κυκλοφορούν τώρα στο εμπόριο είναι πολύ μεγάλα για τον μέσο Ινδό.

 Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου