24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Αλεξανδρούπολη: Υποδύθηκε τον αστυνομικό για να αρπάξει 11χρονο κοριτσάκι


Τον αστυνομικό υποδύθηκε ένας 36χρονος στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να ξεγελάσει και να αρπάξει ένα 11χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία.... Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο δράστης προσέγγισε την ανήλικη, έξω από το σπίτι της και ..
υποδυόμενος τον αστυνομικό, τη διέταξε επιτακτικά να τον ακολουθήσει, πλην όμως αυτή αρνήθηκε και εισήλθε στην οικία της.

 Η μητέρα της ανήλικης βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει πως θα καλέσει την Αστυνομία, με τον επίδοξο απαγωγέα να τρέπεται σε φυγή προς άγνωστη αρχικά κατεύθυνση.

 Οι αστυνομικοί ωστόσο που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν άμεσα τον 36χρονο, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

 Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για διακεκριμένες κλοπές.

 Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου