24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της Alfa Romeo...[ΦΩΤΟ]


Η «Giorgio» κατασκευάστηκε από μία μικρή ομάδα μηχανικών της Maserati 
 Πρόσφατα, η νέα πλατφόρμα των μελλοντικών πισωκίνητων και τετρακίνητων της Alfa Romeo πήρε το όνομα «Giorgio», ενώ μέσα στα επόμενα....
4 χρόνια αναμένουμε αρκετές νέες coupe και crossover Ιταλίδες.

 Στα τέλη του Οκτωβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της FIAT-Chrysler, Sergio Marchionne ανέφερε λίγα στοιχεία σχετικά με το μέλλον της Alfa Romeo και συγκεκριμένα είχε δηλώσει ότι εργάζονται σκληρά και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τον… χαρακτήρα των μοντέλων της Alfa Romeo, χρησιμοποιώντας νέες πλατφόρμες. Τα αποτελέσματα αυτών των ριζικών αλλαγών αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη του 1ου τριμήνου του 2014.

 Έτσι, νέα στοιχεία δημοσιεύτηκαν σχετικά με την αναμενόμενη πλατφόρμα και ειδικότερα ότι «βαφτίστηκε» με την ονομασία «Giorgio» που θα χρησιμοποιείται τόσο για πισωκίνητα όσο και για τετρακίνητα μοντέλα. Η πλατφόρμα «Giorgio» αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από μία μικρή ομάδα μηχανικών της Maserati, στην οποία επικεφαλής του πρότζεκτ ήταν ο Philippe Krief, ενώ -όπως επισημαίνουν οι πληροφορίες- σε πρώτη φάση η εν λόγω πλατφόρμα θα τοποθετηθεί στα μοντέλα της Chrysler και της Dodge.

 Το σχέδιο αυτό ξεκίνησε από το 2013 και θα κρατήσει ακόμα 4 χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια αυτών των ετών η Alfa Romeο θα παρουσιάσει νέα μεσαία και μεγάλα coupe μοντέλα, μία ναυαρχίδα, καθώς και -όχι λιγότερα από- 3 crossover.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου