24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Νέα από το πρωτότυπο Husqvarna 701


Βρίσκεται λίγα βήματα από τη μαζική παραγωγή

 Το βίντεο υψηλής ανάλυσης παρουσιάζει με κοντινά πλάνα το πρωτότυπο 701 της Husqvarna που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην περσινή Έκθεση του Μιλάνου, τον Νοέμβριο του 2013. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα...
KTM 690 SMC με πιο εξεζητημένη εμφάνιση και βελτιώσεις στον αυστριακό κινητήρα ώστε να αποδίδει 75 ίππους, εννέα περισσότερους από ό,τι στο ΚΤΜ.

 Το βίντεο τραβήχτηκε από τον Piers Spencer-Phillips, δημιουργικό διευθυντή του σχεδιαστικού Οίκου Kiska που ευθύνεται για την εμφάνιση όλων των ΚΤΜ τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης από τον περασμένο Μάρτιο και των Husqvarna, οπότε η ιστορική φίρμα πουλήθηκε από την BMW στην ΚΤΜ.

 Ο Spencer-Phillips είναι υπεύθυνος για το πέρασμα του πρωτοτύπου στην παραγωγή. Το πρωτότυπο είναι ακόμη στον προθάλαμο του εργαστηρίου με την εικόνα να δίνει κάτι από αυτή την ατμόσφαιρα του ταψιού που μόλις βγήκε από το φούρνο και αχνίζει. Το μάτι δεν ξέρει που να εστιάσει καθώς όλα δείχνουν διαφορετικά.

Από τη σέλα που επεκτείνεται μέχρι το λαιμό, την κρυμμένη εξάτμιση και η το φωσφοριζέ ψυγείο και η απουσία φτερού μπροστά –αυτό μάλλον δεν θα μείνει έτσι. Φαίνονται οι καλοδουλεμένες λεπτομέρειες, το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, οι αναρτήσεις της WP, το ρεζερβουάρ κάτω από τη σέλα και τα ιδιαίτερης σχεδίασης πλαστικά που καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες της μοτοσυκλέτας, ως και το τελικό της εξάτμισης.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου