24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Από 16.000 ευρώ το Opel ADAM ROCKS στην ελληνική αγορά



Σηματοδοτώντας το Γερμανικό ντεμπούτο του ADAM ROCKS στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Λειψίας, η Opel ανακοίνωσε σήμερα τη βασική τιμή για το mini-crossover πόλης. Με υφασμάτινη οροφή Swing Top στάνταρ, το ADAM ROCKS εγγυάται όλη ..την οδηγική απόλαυση ενός ανοιχτού αυτοκινήτου.


Το χαρισματικό, νέο Opel θα διατίθεται από τις 30 Ιουνίου προσδίδοντας περισσότερο χρώμα και στυλ στην οικογένεια ADAM, που έχει προσελκύσει πάνω από 80.000 πελάτες από τότε που το πρώτο μοδάτο ADAM κυκλοφόρησε στους δρόμους πριν από ένα χρόνο περίπου.

Ακόμα και στη βασική του έκδοση, το ADAM ROCKS προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει A/C, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Επίσης στάνταρ είναι η μοναδική υφασμάτινη οροφή Swing Top του ROCKS, που ανοίγει ηλεκτρικά σε πέντε μόλις δευτερόλεπτα, καθώς και ένα εξατομικευμένο κλειδί. Το πολυβραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel διατίθεται προαιρετικά, κάνοντας το ADAM το καλύτερα συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο στο δρόμο.

Με περιφερειακή προστασία αμαξώματος και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 15 mm, το ADAM ROCKS μήκους 3.74 m ξεχωρίζει με τις μυώδεις αναλογίες του και παράλληλα λανσάρει μία νέα γενιά κινητήρων στην οικογένεια ADAM. Ο 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβων και κραδασμών, και ανεβάζει τον πήχη στην αθόρυβη λειτουργία των τρικύλινδρων κινητήρων. Ήδη πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 και λανσάρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, 66 kW/90 hp και 85 kW/115 hp, και οι δύο με εντυπωσιακή ροπή 166 Nm στις χαμηλές στροφές. Στη Γερμανία οι τιμές θα ξεκινούν από 15.990 ευρώ.

Αναμενόμενη τιμή στην Ελλάδα: 16.000 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου