24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

[ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ] Για την μικρή Ευαγγελία: Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων στον πεζόδρομο της πόλης



Άρχισαν να πωλούνται τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου που θα δοθεί την άλλη Τετάρτη 4/6 στο Ά ΔΑΚ της πόλης μας (γήπεδο Πιερικού).

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και...
οι διοργανωτές του αγώνα, παραβρέθηκαν στο περίπτερο το οποίο στήθηκε για την προβολή του αγώνα αλλά και για την πώληση των εισιτηρίων και αξίζει να σημειωθεί ότι η ζήτηση είναι μεγάλη, κάτι που καταμαρτυρεί την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στον αγώνα της μικρής Ευαγγελίας και της οικογένειας της αλλά και των ανθρώπων που κάνουν τα πάντα ώστε να τους στηρίξουν.




Μπάμπης Πεΐδης, Αποστόλης Στύλος, Ηλίας Μανίκας, Τάσος Παρασίδης, Ηλίας Τσιμόπουλος, Βασίλης Λιόλιος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Σωτήρης Καραγκούνης ήταν εκεί και συνομίλησαν ενημερώνοντας τους περαστικούς στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου για την πρωτοβουλία τους και τον αγώνα στον οποίο θα γίνει με την συμμετοχή πολλών ποδοσφαιρικών αστέρων της Πιερίας (και όχι μόνο).




ΠΗΓΗ:ΠΙΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου