24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ψάχνουν τρόπο να «καπελώσουν» τον Θεοχάρη


Μετά την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου και των γαλάζιων βουλευτών ο πρωθυπουργός ετοιμάζει αφεντικό» πάνω από τον γενικό γραμματέα εσόδων - Προσπαθούν να διαχειριστούν ...
την οργή του κόσμου.

Η ονοματολογία και οι διαρροές γύρω από τον...
φημολογούμενο ανασχηματισμό δεν έχουν τέλος τις τελευταίες ώρες, έχοντας στο επίκεντρο κυρίως το οικονομικό επιτελείο, στο οποίο και αποδίδεται τόσο η αποτυχία των εσόδων όσο και μέρος του εκλογικού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπερεξουσίες και οι «πρωτοβουλίες» του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων έχουν ενοχλήσει το Μέγαρο Μαξίμου, με αποκορύφωμα την περιβόητη εγκύκλιο λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες της πρώτης Κυριακής για τον φόρο υπεραξίας στα ομόλογα που εκτόξευσε τα spreads. Βέβαια, τότε ο Θεοχάρης απλά ερμήνευσε το νόμο του 2012 αναλύοντας τις διαδικασίες σύμφωνα με τις οποίες θα γινόταν η φορολόγηση.
Παράλληλα, η υπερπροβολή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο τρόπος που απαντά στου πολίτες έχουν φέρει δυσφορία στους κυβερνητικούς βουλευτές την οποία με τη σειρά τους μεταφέρουν στο Μαξίμου.

Ποιόν θα βάλουν «αφεντικό» πάνω από τον Θεοχάρη

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τα πρόσωπα που θα αλλάξουν στο οικονομικό επιτελείο, θα γίνουν ανακατατάξεις και σε επιμέρους τομείς. Για παράδειγμα, δεν θα υπάρχει πλέον, υφυπουργός, αλλά μάλλον δυο αναπληρωτές Υπουργοί:

Ο ένας θα είναι υπεύθυνος για το Γενικό Λογιστήριο του κράτους και την πορεία του προϋπολογισμού, όπως υπάρχει μέχρι τώρα από τον Χρ. Σταϊκούρα και ένας δεύτερος που θα είναι επί των φορολογικών με αναβαθμισμένο ρόλο και πάνω από τον Θεοχάρη.

Ο λόγος είναι ότι μέχρι και σήμερα ο γενικός γραμματέας απολογείται κατευθείαν στον Υπουργό Οικονομικών και διότι η θέση του έχει βάθος πενταετίας με εντολή της τρόικας.

Το Μαξίμου επιχειρεί να σταματήσει αυτή την άμεση διασύνδεση και αναμένεται να φέρει τον όποιο αναπληρωτή Υπουργό πάνω από τον Θεοχάρη, για να ελέγχει τις κινήσεις του γύρω από τα φορολογικά.

Μην ξεχνάμε ότι ο Θεοχάρης είναι γνώστης των θεμάτων που έχουν να κάνουν με το τεχνολογικό σκέλος (πχ Taxis) και όχι με τα φορολογικά.


ΠΗΓΗ:NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου