24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο της Nikki Beach


Μάθετε πώς θα είναι το νέο resort στο Πόρτο Χέλι
Την Ελλάδα επέλεξε για να δημιουργήσει το πρώτο της ξενοδοχείο στον κόσμο, η Nikki Beach, η διασημότερη εταιρεία διαχείρισης πολυτελών παραλιακών εγκαταστάσεων.

Το διάσημο brand ανέλαβε το....
management του πρώην ξενοδοχείου «Γιούλη» της εταιρείας Dolphin Capital, στο Πόρτο Χέλι, το οποίο ανακατασκευάστηκε βάσει των προτύπων της Nikki Beach Hotels & Resorts. To resort ονομάστηκε «Nikki Beach Resort & Spa» και αναμένεται να ανοίξει τον προσεχή Αύγουστο.

Η καρδιά του resort θα χτυπά στο Beach Club, το οποίο ακολουθεί τα διεθνή στάνταρτ της εταιρείας. Ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nikki Beach Hotels & Resorts Levent Tekun, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αθήνα, εξήγησε τα σχέδια της εταιρείας που είναι η ανάπτυξη της στον ξενοδοχειακό κλάδο σε όλο τον κόσμο.

«Ξεκινάμε με Ελλάδα για να δημιουργήσουμε την αλυσίδα ξενοδοχείων της εταιρείας μας. Η επιλογή έγινε αφενός γιατί είναι μια καταπληκτική χώρα και αφετέρου διότι η κατασκευή του ξενοδοχείου ήταν πιο ώριμη, από τους άλλους προορισμούς που εξετάζουμε. Τα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν ξενοδοχεία στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, την Κύπρο και την Κροατία, ενώ αργότερα θα επεκταθούμε και σε άλλους προορισμούς».

Όπως τόνισε ο κ. Tekun, η Ελλάδα και το ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι θα αποτελέσει το πρότυπο για τα υπόλοιπα. «Περιμένουμε στο Πόρτο Χέλι επενδυτές από όλο τον κόσμο, που θα θελήσουν να δουν το πρώτο μας ξενοδοχείο». Αναφορικά με την πελατεία στην οποία στοχεύει το resort, ο ίδιος τόνισε ότι η κύρια έμφαση θα δοθεί στην ελληνική αγορά.



Το «Nikki Beach Resort & Spa» διαθέτει 66 δωμάτια και σουίτες, ενώ το beach club θα μπορεί να εξυπηρετεί έως 300 άτομα. Σχεδόν στο σύνολο τους οι 130 εργαζόμενοι είναι έλληνες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία.

Η εταιρεία επιλέγει το προσωπικό της βάσει «συμπεριφοράς» και όχι «βιογραφικού», αφού το concept, είναι προσωποκεντρικό και απαιτεί ειδική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. Το περιβάλλον τόσο στο ξενοδοχείο όσο και την παραλία θα εμπνέει χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση.



Παντού κυριαρχούν οι τόνοι του λευκού, με πολλές πινελιές που φανερώνουν Μεσόγειο. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν θέα θάλασσα και χαρακτηρίζονται από μεγάλα, ανοιχτά μπάνια, κρεβάτια που μοιάζουν αιωρούνται, αλλά και σύστημα υψηλής τεχνολογίας, για εικόνα και ήχο. Κάποιες από τις σουίτες μοιράζονται μια μεγάλη πισίνα, ενώ κάποιες άλλες διαθέτουν δική τους πισίνα.



Στην βεράντα του τελευταίου ορόφου θα φιλοξενείται ένα lounge bar όπου θα σερβίρονται ασιατική κουζίνα και κοκτέιλ. Στο beach club θα μπορούν να γίνονται κρατήσεις.



Επιπλέον θα λειτουργήσει spa και γυμναστήριο, αλλά και boutique με ρούχα και αξεσουάρ του brand Nikki Beach.


ΠΗΓΗ:NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου