24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μπλοκάρουν το πολυνομοσχέδιο, ζητώντας εξαίρεση των ενστόλων, 19 βουλευτές της Ν.Δ. και ένας του ΠΑΣΟΚ




Σοβαρό πρόβλημα στην ψήφιση του νομοσχεδίου, προκαλούν 20 βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με τις προωθούμενες διατάξεις που αφορούν στα ασφαλιστικά ταμεία των.

Οι υπογράφοντες βουλευτές προτείνουν...
να δοθεί η δυνατότητα στα ταμεία να μετατρέπονται σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) και να εξαιρούνται με τον τρόπο αυτό από την υποχρεωτική υπαγωγή στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ).

Τη συγκεκριμένη δυνατότητα -όπως προτείνουν οι βουλευτές- πρέπει να την έχουν έως την 31.12.2014 όσα Ταμεία λάβουν τη σύμφωνη γνώμη των αντιπροσωπευτικότερων οργανώσεων των κλάδων των ασφαλισμένων μετά από εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης.

Το κείμενο υπογράφουν οι: Δημήτρης Κυριαζίδης, Αθανάσιος Νταβλούρος, Ασημίνα Σκόνδρα, Κώστας Κατσαφάδος, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Κέλλας, Γιάννης Καράμπελας, Ελένη Μακρή Θεοδώρου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Ανδρέας Μαρίνος, Ιωάννης Πασχαλίδης, Παύλος Βογιατζής, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μπατσαρά, Παναγιώτα Ιακωβίδου, Μάξιμος Σενετάκης, Γιώργος Γεωργαντάς, Μενέλαος Βλάχβεης και Γιώργος Δεικτάκης από τη ΝΔ και ο Μιχάλης Κασσής από το ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου