24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.... υποβαθμίζεται η λειτουργία του

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνέλευση των εργαζομένων προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για.... την κατάσταση που επικρατεί, τα λειτουργικά προβλήματα και τις φήμες περί «λουκέτου», ενώ έμαθαν ότι το νοσοκομείο θα μείνει χωρίς καρδιολόγο.

Όπως αναφέρει το onairnews.gr, αν και η προσέλευση του κόσμου αρχικά ήταν μικρή, στη συνέχεια γέμισε το προαύλιο του νοσοκομείου. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και οι γιατροί εξήγησαν πως έχει η κατάσταση, σημειώνοντας ότι υποβαθμίζεται η λειτουργία του, ώστε κάποια στιγμή να μην έχει γιατρούς και προσωπικό και να γίνει Κέντρο Υγείας.

Την ίδια ώρα μέσα στο γραφείο του διοικητή φορείς της πόλης με τον διοικητή συζητούσαν πως μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα. Όταν ο πρόεδρος των εργαζομένων ζήτησε να μπει στο γραφείο ο διοικητής του είπε να βγει έξω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου