24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Γιώργος Βλάχος: Τα συμφέροντα ξένων κέντρων έριξαν τον Καραμανλή



Σε συμφέροντα ξένων κέντρων απέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ,
Γιώργος Βλάχος την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή από την κυβέρνηση. Παράλληλα βάλλει ευθέως πλην σαφώς κατά...
του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την απόφασή του να γίνει Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Βλάχος σχολίασε τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις όπως το Βατοπέδι, τα δομημένα ομόλογα και την ΕΛΣΤΑΤ, είπε ότι κατά τη γνώμη του υπήρχε σχέδιο να χτυπηθεί ο Κώστας Καραμανλής διότι κάποιες στρατηγικές επιλογές του ενόχλησαν ξένα συμφέροντα και συμπλήρωσε ότι δικαιώνεται ο πρώην πρωθυπουργός καθώς το πρώτο που προκύπτει από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για τα σκάνδαλα είναι ότι αποκαθίσταται η νομιμότητα και το δίκαιο.

«Δεν υπάρχουν πολλοί πολιτικοί για μια δύσκολη ώρα στην πολιτική μας φαρέτρα, ο Κώστας Καραμανλής είναι μια προσωπικότητα σημαντική, παραμένει ένα κεφάλαιο για την πολιτική ζωή του τόπου, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί μπορεί και όχι. Ο ίδιος τα έχει απολαύσει όλα και δεν είναι στις προτεραιότητές του να επιστρέψει στην πολιτική», τόνισε.
Εξαπέλυσε επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του εκπροσώπου του, σημειώνοντας ότι «ακόμη μιλάει για σκάνδαλα». «Είναι εκτός τόπου και χρόνου, αντί να σιωπούν ζητούν και τα ρέστα» είπε χαρακτηριστικά.

Αντίθετος δήλωσε και με την τοποθέτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Κομισιόν. Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε προβληματισμό για το κατά πόσο ήταν σκόπιμο ένα κορυφαίο στέλεχος να φύγει για τις Βρυξέλες και μάλιστα εν όψει πιθανών εκλογών. «Θα μπορούσε να συμβάλει με την παρουσία του σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση». Σημείωσε ότι ο κ. Αβραμόπουλος αξιολόγησε την πορεία και την καριέρα του και έκανε την επιλογή, ιδιαίτερα αν ισχύει ότι το ζήτησε ο ίδιος από τον πρωθυπουργό. «Όλα απαντιούνται σε αυτή τη ζωή, τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε πάντως ότι με την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο χαρτοφυλάκιο στην Ευρώπη.

«Δύσκολη πολιτικά η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας»

Σε ότι αφορά την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας είπε ότι είναι πολιτικά δύσκολη από την παρούσα βουλή, αλλά αριθμητικά βγαίνει. «Να συμφωνήσουμε σε κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής, δική μου πρόταση κάποιος από την κεντροδεξιά, ο Αβραμόπουλος μπορούσε να είναι ένα από τα πρόσωπα, υπάρχουν όμως και άλλα» τόνισε, υπογραμμίζοντας πάντως ότι δεν πρέπει «να μπλέκουμε το θεσμό με την πολιτική μας μιζέρια».

«Αυτή η οικονομική πολιτική δε μπορεί να συνεχιστεί, η Τρόικα απέτυχε»

Αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, εξαπέλυσε βολές δηλώνοντας ότι «είναι καιρός να προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις για λύσεις ανακούφισης στους πολίτες καθώς ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει» ενώ άφησε ανοιχτό να υπάρξουν και άλλες ερωτήσεις στη Βουλή για φοροελαφρύνσεις.

«Το κόμμα δε λειτουργεί, τα συνέδρια πρέπει να έχουν λόγο για να γίνουν»

Μιλώντας για την πρόταση Μεϊμαράκη για συνέδριο, ο κ. Βλάχος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σημειώνοντας ότι το σημαντικό είναι να υπάρξει πρωτοβουλία για να ξεκαθαρίσει η πολιτική της κεντροδεξιάς. «Έχουμε μπερδευτεί πάρα πολύ, νιώθουμε ότι αποφασίζουμε πράγματα που δεν προκύπτουν από τις δικές μας αξίες» τόνισε χαρακτηριστικά εξαπολύοντας βολές κατά της ηγεσίας της ΝΔ. «Τα συνέδρια δε λύνουν προβλήματα, επιβεβαιώνουν το γόνιμο δημόσιο διάλογο που έχει προηγηθεί» σημείωσε ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δε συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος.

πηγη    http://arouraios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου