24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Παπανδρέου.... Δεχομαι πόλεμο με την ανοχή Βενιζέλου


Μεγάλος προβληματισμός επικρατε ίστο παπανδρεϊκό "στρατόπεδο" από το νέο κύμα επιθέσεων εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου αλλά και της περιόδου.... διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών ...φίλα προσκείμενων στον πρώην πρωθυπουργό οι υποθέσεις ΕΛΣΤΑΤ, Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο λόγω λίστας Λαγκάρντ, τα χρέη της Σοφίας Παπανδρέου, ακόμη και η βίλα Ραγκούση εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποδόμησης και απαξίωσης τελικά του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου λόγω ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων την προσεχή περίοδο.
Με άλλα λόγια θεωρούν ότι το "σύστημα της Δεξιάς" που κυβερνά με την ανοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου επιχειρεί να να καλύψει τα αδιέξοδα του δημιουργώντας εξιλαστήρια θύματα και προκειμένου να εξυπηρετήσουν εκλογικούς σκοπούς.
Ειδικά το θέμα παραπομπής Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό της Δικαστήριο λένε στελέχη της παπανδρεϊκής "φρουράς" σε συνδυασμό με το...εικονικό όπως το χαρακτηρίζουν "αντάρτικό" στην τρόικα μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως πολιτικά "εργαλεία" από την κυβέρνηση Σαμαρά για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Πάντως βουλευτές προσκείμενοι στον Γ. Παπανδρέου δεν σκοπεύουν να κάνουν "αντάρτικο" στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και να υπερασπιστούν τον πρώην "τσάρο". Άλλωστε τόσο οι συγκεκριμένοι βουλευτές αλλά και η ΚΟ στο σύνολό της μέχρι την Χαρ, Τρικούπη και τον ίδιο τον κ. Παπακωνσταντίνου κινούνται στη γραμμή "όλα στο φως" με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου