24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τον Κώστα Καραμανλή θα βγάλει μπροστά ο Σαμαράς για να πιάσει τους 18Ο;;


 ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μέσω νέου διαγγέλματος, που αναμένεται το Σάββατο στις 14:00, ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να ανατρέψει το κλίμα και να να φέρει νέα δεδομένα στην ψηφοφορία της Δευτέρας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως μεταδίδει το arouraios.gr, ο Αντώνης Σαμαράς σε...

αυτό το διάγγελμα θα δεσμευτεί για συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής Εθνικών Εκλογών, με πιθανότερη την 24η Μαΐου 2015, με στόχο να συνεχιστεί η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης αλλά και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Ο Πρωθυπουργός ακόμη αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο για τη σύσταση μιας διακομματικής επιτροπής διαπραγμάτευσης του χρέους, με επικεφαλής τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αλλά και έναν ριζικό ανασχηματισμό στην κυβέρνηση.
Ο νέος ρόλος του Κώστα Καραμανλή, κατά το Μέγαρο Μαξίμου είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει καταλυτικά στις ψήφους Βουλευτών των ΑΝΕΛ & της ΔΗΜΑΡ και μπορεί έτσι να συγκεντρωθεί ο πολυπόθητος αριθμός των 180 που είναι απαραίτητος για να εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας.
Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν οι παραπάνω σχεδιασμοί γίνονται εν γνώση του κ. Καραμανλή, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρνηθεί στον Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Πηγή : arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου