24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Θέλουν να γίνει η Ελλάδα το πρώτο κράτος στον κόσμο, στο οποίο αναστήθηκε ο κομμουνισμός, 25 χρόνια μετά την πτώση του.


Πρέπει όμως να μη αναστήσουν τα αντικομμουνιστικά αντανακλαστικά των αγανακτισμένων, από την πολιτική της συγκυβέρνησης, δεξιών ή κεντρώων, που σκέφτονται να τους ψηφίσουν. Έτσι φροντίζουν προσεκτικά να...

μη εκστομίζουν ποτέ τις λέξεις κομμουνισμός, μαρξισμός και τα παράγωγά τους. Ακόμη ούτε τη λέξη   σοσιαλισμός!!
Δεν βρέθηκε κανένας ακόμη να τους ρωτήσει : "Είστε κόμμα μαρξιστικό;" Έτσι, για να δούμε αν θα δώσουν απάντηση, αυτή που επιμελώς αποφεύγουν μέχρι τώρα να διακηρύξουν. Επειδή πρέπει να τους πιάσουν όλους στον ύπνο.
Ο οραματισμός έχει και συνέχεια. Από την Ελλάδα κατόπιν θα ξεπεταχτεί η σπίθα που θα μεταδώσει την κομμουνιστική διακυβέρνηση σε όλη την Ευρώπη και γιατί όχι σε όλο τον κόσμο! Ο Μαρξ θα δικαιωθεί τελικά από τους Έλληνες, που θα ξαναλάμψουν ξανά ως έθνος στον κόσμο!
Πιστεύουν ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Από την πολιτική των μνημονίων δημιουργήθηκε πλέον ένα ώριμο προλεταριάτο, που αποτελείται από τους άνεργους εργατοϋπάλληλους και τους κατεστραμμένους ελεύθερους επαγγελματίες, το οποίο θα τους αποδεχτεί. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα δείξουν ανοχή. Αυτοί άλλωστε υπομισθοδοτούνται και η τυχόν υπάρχουσα ιδιοκτησία τους έχει υποτιμηθεί και άγρια φορολογηθεί, ώστε να μην υπάρχει. Η δικαστική εξουσία θα υποταχτεί, όπως έκανε και στην απριλιανή δικτατορία. Ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας θα πειστούν από τους συνδικαλιστές τους να μην αντιδράσουν. Τέλος από τους φίλους και συμμάχους μας δεν θα κινηθεί κανένας. Πέρασε πιά η εποχή των επεμβάσεων, όπως τότε στη Χιλή του Αλλιέντε.
Αν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν φαίνεται να είναι δύσκολο.
Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου