24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Καμμένος.... Αυτός είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη





Σημαντικές λεπτομέρειες αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφ. Συγγρού, σε σχέση με τον χρηματισμό του βουλευτή του κόμματος....

του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο κ. Χαϊκάλης με ενημέρωσε στη Βουλή ότι υπήρξε απόπειρα χρηματισμού από την πλευρά κάποιου προσώπου και ότι είναι διατεθειμένος παρά ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση να αποκαλύψει ποιοι στήνουν τα χαλκεία και εξαγοράζουν βουλευτές.

Κατόπιν απευθύνθηκε στον εισαγγελέα και τον ερώτησα αν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί υλικό μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου. Έτσι με τον κ. Χαϊκάλη καταγράψαμε την συνάντηση όπου ο συγκεκριμένος μεσάζων επί 1 ώρα και 14 λεπτά του έκανε την πρόταση να ψηφίσει για πρόεδρο της δημοκρατίας.

Έχουν ειπωθεί πολλά. Μιλάει για αρκετά πρόσωπα. Ειδοποιήσαμε τον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο ότι υπάρχει σοβαρό υλικό και έγινε συνάντηση. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ειδοποίησε τον κ. Ντογιάκο και μαζί με τον κ. Χαικάλη εγχειρίσαμε μια δισκέτα με το υλικό που είχε καταγραφεί η συνάντηση. Η εισαγγελία δέχτηκε το υλικό προκειμένου να στοιχειοποιηθεί το αδίκημα.

Μάλιστα παρότρυνε τον κ. Χαϊκάλη να συνεχίσει τις συζητήσεις. Κλείστηκε και δεύτερη συνάντηση. Στην πρώτη βρήκαν ότι στο συγκεκριμένο τραπέζι είχε τοποθετήσει και άλλος μηχανισμός καταγραφής.

Η δεύτερη συνάντηση, η οποία επίσης καταγράφτηκε, διήρκησε 15 λεπτά και κλείστηκε συνάντηση για να δοθεί το ποσό, να ρυθμιστεί το δάνειο του κ. Χαϊκάλη και να του δώσουν και χρυσό.

Έγινε πάλι συνάντηση με τον κ. Ντογιάκο. Ο κ. Χαϊκάλης συναντήθηκε με τον κ. Λαζόπουλο και τους έδωσε ένα αντίγραφο από τη δεύτερη συνομιλία.

Προσπαθήσαμε ο μεσάζοντας να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω. Δύο λεπτά πριν την συνάντηση του τηλεφώνησε και του είπε ότι η συνάντηση ακυρώνεται. Τον μεσάζοντα τον γνώρισα στον γραφείο του κ. Σαμαρά. Ήταν στέλεχος της Deutce Bank. Υπήρξε και σύμβουλος της προηγούμενης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Σταμάτης τον υπέδειξε για να καταθέσει για τα cds και κατέθεσε με την ιδιότητα που είχε ως τραπεζικός.

Μετά την άνοιξη του 2013 ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί στην τράπεζα Πειραιώς και αποχώρησε. Απολύθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Το υλικό είναι στην εισαγγελία. Μετά την δεύτερη απόπειρα που έφυγε ο μεσάζων ο κ. Χαϊκάλης κατέθεσε το όνομα. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια μας. Θα το στείλω στον υπουργό δικαιοσύνης και στον πρόεδρο της Βουλής».

mandata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου