24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Νικολά Σαρκοζί.....Οι Έλληνες αποφάσισαν, πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή τους.



«Οι Έλληνες αποφάσισαν, πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή τους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή»...
Τα παραπάνω ανέφερε ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς, Νικολά Σαρκοζί, σχολιάζοντας τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις χθεσινές εκλογές στην Ελλάδα.


Οι δηλώσεις του έρχονται λίγο ..

πριν τη συνάντησή του με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, στο Βερολίνο.

«Θα πρέπει να κάνουμε να κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε αυτό το δράμα, που θα ήταν μία αποχώρηση της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ», τόνισε ο Σαρκοζί και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να δείξει υπευθυνότητα προς όφελος του ελληνικού λαού.

«Η ελληνική κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πραγματικότητα», τόνισε ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς και πρόσθεσε πως σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει διάχυτη δυσπιστία για την ΕΕ.

«Θα ήταν λάθος να πιστέψουμε ότι μόνο οι Έλληνες αμφισβητούν την Ευρώπη. Όλοι οι Ευρωπαίοι εκφράζουν την δυσπιστία τους απέναντι στην Γηραιά Ήπειρο», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου