24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τελευταίο αντίο στους δύο πιλότους του F-16 που συνετρίβη στην Ισπανία



 Ανείπωτος ο πόνος συγγενών, φίλων και συναδέλφων στις κηδείες του Σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη και του Σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα - Καμμένος: Σήμερα αποχαιρετήσαμε δύο ήρωες

Το τελευταίο αντίο ...στους δύο ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα με F-16 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας είπαν σήμερα σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ενώ και στις δύο κηδείες παραβρέθηκε η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «αποχαιρετούμε σήμερα δύο ήρωες. Δυο ήρωες που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, επάνω στο καθήκον τους. Συγκαταλέγονται μαζί με όλους εκείνους τους ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκείνους που έπεσαν για την ασφάλεια όλων μας, για τη προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Όσον αφορά τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να πει ότι «πάνε πολύ καλά, υπάρχει υλικό από κάμερες και η Πολεμική Αεροπορία προχωράει στη διερεύνηση του ατυχήματος».

Πρώτος κηδεύτηκε ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης με την Κατερίνα, τη κουνιάδα του, να προσπαθεί να βρει δύναμη να παρηγορήσει την αδελφή της και σύζυγο του αδικοχαμένου Παναγιώτη, αλλά να καταρρέει. 

«Χάσαμε τον άνθρωπό μας. Τεράστιο πλήγμα. Εμεινε χήρα η αδελφή μου, ορφανό το παιδί τους. Αντίο στον αγαπημένο μας Πάνο», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου