24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ρόδος: Διακινούσαν εκατοντάδες χάπια έξω από τον ΟΚΑΝΑ



Στα χέρια της αστυνομίας δέκα άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 26 ως 64 χρόνων, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν συνολικά 525 ναρκωτικά χάπια

Στους χρήστες ναρκωτικών που ..προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τον εφιάλτη των ναρκωτικών μέσω των προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ στη Ρόδο, προσπαθούσαν να πουλήσουν το παράνομο εμπόρευμά τους 11 διακινητές ναρκωτικών!

Για τη σύλληψη των εμπόρων του θανάτου οργανώθηκε επιχείρηση της Ασφάλειας έξω από το κτίριο του ΟΚΑΝΑ, όπου γινόταν το αλισβερίσι.

Συνολικά, έπεσαν στα χέρια τους δέκα άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 26 ως 64 χρόνων, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν525 ναρκωτικά χάπια, ένα στιλέτο και 1.155 ευρώ!

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών, οπλοκατοχή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, ενώ κάποιοι από αυτούς κατηγορούνται και για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς είχαν συνδέσει παράνομα την παροχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου με στύλο της Δ.Ε.Η..

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου