24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Μαξίμου...Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν πολυ θράσος



«Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού και αρχηγού της... Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου. 

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του!». 

Αυτοί, προσθέτουν οι κυβερνητικές πηγές, «που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, έχουν το θράσος να μας "επιπλήττουν" επειδή ανοίγουμε τον δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων 5 χρόνων». 

Για τον κ. Βενιζέλο, η κυβέρνηση τονίζει ότι «ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει, στη συντριπτική της πλειοψηφία, τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν...».


ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση προβάλλει ένα απεχθές αντιδημοκρατικό πρόσωπο» 

Σχολιάζοντας την απάντηση της κυβέρνησης στην κριτική του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Όταν η αντιπολίτευση ασκεί κριτική, ασκεί το δημοκρατικό της δικαίωμα και επιτελεί τη θεσμική της υποχρέωση.

Όταν η κυβέρνηση δεν απαντά επί της ουσίας, αλλά αλαζονικά λέγοντας "αυτοί δεν δικαιούνται να μιλούν", δείχνει την ουσιαστική της αμηχανία και προβάλλει ένα απεχθές αντιδημοκρατικό πρόσωπο με πούδρα εθνικιστικού (πλέον) ριζοσπαστισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου