24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Βόμβα από Κοντόνη... Γιατί ακυρώνει όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου


 
Το μαχαίρι στο κόκκαλο φαίνεται να είναι αποφασισμένος να φτάσει ο Σταύρος Κοντονής ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport.fm αύριο θα εισηγηθεί για την ακύρωση όλων των πρωτάθληματων ποδοσφαίρου.

Μετά από όσα έγιναν ..στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει λάβει την απόφαση ότι η μόνη λύση για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η διακοπή όλων τωνπρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στη χώρα μέχρι νεωτέρας.

Στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο κ.Κοντονής με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα πρόκειται να εισηγηθεί την ακύρωση των πρωταθλημάτων σε όλη τη χώρα.

Η τελική απόφαση για το ζήτημα θα κριθεί από τα όσα θα συζητήσουν οι δύο άνδρες και πλέον αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η επίσκεψη του Σταύρου Κοντονή στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 αύριο το πρωί είχε αποφασισθεί από το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου