24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ευρ. Στυλιανίδης... Καμία αλλαγή με την κοινωνία απέναντι



«Στη σημερινή συγκυρία έχει μεγάλη αξία η συνάντηση και η συνεννόηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο των χώρων της εργασίας, της αγοράς, της τεχνοκρατίας και της πολιτικής», επισημαίνει ...ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και τονίζει: 

«Νιώθω εξ’ αρχής την ανάγκη να ξεκαθαρίσω τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους εδράζεται η φιλοσοφία, η νοοτροπία, η πολιτική και τα όνειρά μου για την Ελλάδα:

Πιστεύω βαθιά στην αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων, που θα μας επιτρέψουν να πρωταγωνιστήσουμε σε ένα κόσμο που αλλάζει με ασύλληπτες ταχύτητες, όμως αυτές οι μεταρρυθμίσεις σε μια σύγχρονη Δημοκρατία πρέπει να γίνονται μαζί με την κοινωνία και όχι με την κοινωνία απέναντι. 

Καμία αλλαγή, καμία μεταρρύθμιση, καμία πολιτική δεν πρόκειται να πετύχει όταν είναι σε βάρος των πολλών και αφορά ή σκανδαλωδώς ωφελεί τους πολύ λίγους, μεταβάλλοντας το πολίτευμα από Δημοκρατία σε οικονομική και πολιτική αριστοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου