24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Europa League...Ο Περέϊρα θέλει θετικό αποτέλεσμα στο Κίεβο


Την Πέμπτη στις 8 μ.μ. ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντίπρο στο Ολιμπίσκι.

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, εν όψει της αναμέτρησης της ..Πέμπτη (20:00) με τη Ντνίπρο στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό ματς για τους Πειραιώτες αφού στόχος του είναι να προχωρήσουν όσο πιο πολύ μπορούν στην διοργάνωση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις πορτογάλου τεχνικού:

Για το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων»: «Μου αρέσει που είμαι στη διοργάνωση, με ενδιαφέρει πολύ γιατί είναι σημαντική. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά σερί ματς, αλλά μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη, είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε αποτέλεσμα. Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική και είναι στόχος να προχωρήσουμε. 

Θα παρουσιάσω την καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου. Το ποιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι πάντοτε το επόμενο, άρα το αυριανό είναι το πιο σημαντικό».

Για την Ντνίπρο: «Εχω δει πολλές φορές την Νντίπρο. Τη γνωρίζουμε από πριν, αλλά είδαμε και τα τελευταία της παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορα, είναι οργανωμένη και γι΄αυτό έχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε το ματς με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Και να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης που δήλωσε σχετικά: «Εμείς έχουμε έρθει εδώ προετοιμασμένοι. Δεν μας επηρεάζει και δεν κοιτάμε ότι η Νντίπρο έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Έχει παίξει πολλά φιλικά και θα είναι έτοιμη. Ο μήνας αυτός για εμάς είναι δύσκολος. Όμως είμαστε μέσα στους στόχους μας. Μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη και θα κοιτάξουμε αύριο να πάρουμε ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα». 

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη των αντιπάλων λέγοντας: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε ετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά τη Ντνίπρο. Μας έχει πει και πολλά ο προπονητής μας και θα μας πει και αύριο. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα για παίκτες. Και μόνο που έχει φτάσει εδώ η Ντνίπρο σημαίνει ότι είναι μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου