24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τη Ραχήλ Μακρή πρόεδρο κόμματος




Τις τελευταίες μέρες έφτασε στα αυτιά μου μια πληροφορία, η οποία, αν επιβεβαιωθεί, θα κάνει πάταγο. Υπάρχει, λέει, πιθανότητα να δούμε τη Ραχήλ Μακρή πρόεδρο κόμματος.

Αλλά, ας τα πάρω.. από την αρχή. Όπως έχουμε πει, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκος και Νικολόπουλος ετοιμάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς, ένα κόμμα που θα βρίσκεται μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής, με πατριωτική ρητορική και ευρωσκεπτικιστικό χαρακτήρα.

Πλην όμως, ούτε μεταξύ τους δεν έχουν καταλήξει οι κύριοι που το συγκροτούν στη δομή και στα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν.

Έτσι, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρεί πως αυτός πρέπει να είναι πρόεδρος και ο Τάκης Μπαλτάκος σε ρόλο γενικού γραμματέα, ως playmaker, ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος ζητά ανοιχτό, ιδρυτικό συνέδριο με ανοιχτή διαδικασία για πρόεδρο, λέγοντας πως ο ίδιος, αν φτάσουμε έως εκεί, δεν θα βάλει υποψηφιότητα. Ποιος θα μπορούμε όμως να βάλει;

Ναι, η Ραχήλ Μακρή, κυρίες και κύριοι, μιας και η προσέγγιση ψήνεται. Άλλωστε, στη συνέντευξη Τύπου του στην ΕΣΗΕΑ πριν από μερικές μέρες ο κ. Νικολόπουλος έκλεισε λέγοντας πως θα ήταν ευχής έργον να έχει άρωμα γυναίκας» το εν λόγω νεότευκτο κόμμα.

Και, σας θυμίζω, πως ο βουλευτής Αχαϊας έτρωγε πριν λίγες μέρες μαζί με τη φίλη του κ. Μακρή, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ως στέλεχος, και τον πρόεδρο του κινήματος Υπέρβαση Κυριάκο Τόμπρα σε σικ εστιατόριο.

Λέτε να δούμε και τη Ραχήλ πρόεδρο; Δεν ξέρω, δεν θα το δέσω και κόμπο. Άλλωστε, εγώ την πληροφορία για τη σκέψη μεταφέρω. Ούτως ή άλλως δεν νομίζω να το περάσουν εύκολα από τον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος θέλει να είναι αυτός επικεφαλής του νέου σχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου