24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Το νοσοκομείο του Κιλκίς επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως... μετά τον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το νοσοκομείο του Κιλκίς επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως...
μετά τον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο μεταναστευτικής πολιτικής ..
του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, και τον βουλευτή του Κιλκίς, Γεώργιο Γεωργαντά.
Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου, Αιμίλιο Σαατσόγλου, για τα προβλήματα του νοσοκομείου, που, όπως είπε, είναι η έλλειψη προσωπικού και η ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης για να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την περίθαλψη προσφύγων από την Ειδομένη.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή, σήμερα νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική 15 προσφυγόπουλα από την Ειδομένη και ένα επιπλέον ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η διαχείριση των προσφύγων που τα συνοδεύουν, γι' αυτό και έχει ληφθεί μέριμνα για μεταφραστές ώστε να είναι δυνατή η συνεννόηση μαζί τους.

Σ.Σ. Fimotro : ευκαιρία ήταν σήμερα για να δει από κοντά ο πρόεδρος της ΝΔ πόσο διαλυμένη είναι η υγεία και για την πολιτική ευθύνη που έχουν τόσο οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ όσο και αυτές της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

Fimotro 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου